over

Truman Trash is de trash talk host van de gelijknamige satirische nieuwssite.

Hij is een intense, gedreven die hard journalist en nieuwsanker die het nieuws brengt op het scherpst van de snee. Hij werkt dag en nacht en trekt werkelijk alle registers open om het beste nieuws te vergaren: Op straat, op café, op de markt, in het shopping center, bij politiekers, BV’s…

Omdat hij niet kan leven van zijn unieke journalistiek doet hij om den brode voor, na en tussen allerlei jobs. Die houdt hij echter nooit lang vol omdat er altijd wel een unieke breaking story tussenkomt die met zijn volle aandacht gaat lopen.

Zijn weinige vrije tijd brengt hij door bij zijn familie en zelfs daar blijft de actualiteit niet onbesproken met verhitte familiale discussies tot gevolg.

Over de auteur, hoofdredacteur, uitgever,…


Mike Hermans is een creatieve braindog: Architect, cartoonist, illustrator, striptekenaar, copywriter, character designer, storyboard artist, scriptwriter, animator, regisseur, video creator, uitgever, journalist, conceptueel denker, designer, visual artist, creative consultant… Hij is tevens de auteur van de architectuurstrip “arch.” . Zijn boeken worden wereldwijd in vele talen verdeeld door de duitse architectuuruitgeverij DOM Publishers. 

Braindog is het in-house creatief bureau voor branded en gesponsorde content. Braindog kan buiten de unieke integratie van uw reclame in haar media voor u ook op maat reclame maken voor uw product aan de hand van humor en entertainment.