Aldi kassierster gezocht na ongeval door overdreven snelheid…

Aldi is aan de lopende band koploper in het opstapelen van snelheidsovertredingen met alle gevolgen van dien. Zo is gisteren de bloemkool van een man uit Merksplas tegen 50 km per uur gescand aan de kassa van de Aldi uit hetzelfde dorp. De met rubbersporen bedekte groente verloor hierdoor zijn grip op de spekgladde metalen ondergrond met een losgekomen groene bumper tot gevolg na een onvermijdelijke aanvaring met de vangrail.

Ook de pot spaghetti bolognaise Palazzo van Inge D.V. beging vorige week een gelijkaardige overtreding in het Aldi-filiaal in Opglabbeek. Deze kon de pot Tamara confituur niet meer ontwijken wat resulteerde in een kettingbotsing met Palazzo tomatensaus voor het hele gezin. De inderhaast opdagende hulpdienstreactie van de klant kon geen hulp meer baten. De kassierster pleegde tot grote verbazing van omstaanders vluchtmisdrijf naar de volgende klant. Identificatie via de camerabeelden verloopt moeilijk omdat ze beweegt met de snelheid van het licht.

De politie heeft ondertussen maatregelen genomen en verscherpt de snelheidscontroles. Om de drie klanten zal er nu een politieagent mee aanschuiven aan de kassa, vergezeld van een bakje donuts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.