Man die spiertransplantatie heeft ondergaan opgepakt voor zedenfeiten…

Jan De Wilde was in de wolken toen, na een lange lijdensweg, de spier in zijn rechterhand eindelijk vervangen werd door een donorspier.
 Wanneer ie na de operatie huiswaarts keerde via het park en hij dringend een plasje moest doen, ging ie even snel tegen een boom staan. Een uur later zat ie in de cel op het politiekantoor.

Bij het plassen wilde de spier in zijn hand blijkbaar alleen maar masturberen toen er net een oudere dame voorbijkwam die prompt de politie belde. Na de nodige verwikkelingen in het politiekantoor kon ie de onderzoeksrechter overtuigen om de chirurg te bellen die de operatie aan zijn hand had uitgevoerd.

Na enig onderzoek van de chirurg blijkt de spier automatisch over te schakelen naar “muscle memory”, een principe waarbij de spier via een soort geheugen automatisch vroeger aangeleerde handelingen uitvoert. Uiteindelijk kon ook de oorzaak hiervan vastgesteld worden. De donor van de man bleek een onverbetelijke exhibitionist te zijn. Na deze diagnose werd Jan vrijgelaten onder voorwaarden. Hij probeert nu te plassen met zijn linkerhand.