Ondernemer komt met embryonaal autodelenconcept…


Een zakenman die het beu is om hoogzwanger van frustratie in de file te staan, heeft een nieuw netwerk van autodelen opgezet dat een ongekende combinatie maakt van twee atypische doelgroepen: Hoogzwangere vrouwen die dringend een rit naar het ziekenhuis nodig hebben en gefrustreerde chauffeurs die niet in de file willen staan. Dit netwerk claimt hiermee gebruiksrechten op de pechstrook.

Als je als chauffeur met overdreven snelheid door de politie wordt tegengehouden op de pechstrook, kan je niet alleen als reden opgeven dat je dringend een hoogzwangere vrouw naar het ziekenhuis moet voeren maar krijg je bovendien ook een gratis politie-escorte. De tijd die je verliest met naar het ziekenhuis te rijden verdien je ruimschoots terug.

“Ik broei ondertussen al op een tweede afgeleid netwerk”, licht de ondernemer toe. “Daarmee breng ik toekomstige bewust alleenstaande moeders in contact met donor-automobilisten die in de file staan en op langere termijn willen investeren in hun mobiliteit. Dat netwerk wordt gegarandeerd een schot in de roos”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.