Rijbewijs Michel Van den Brande in de stelling…

Door renovatiewerkzaamheden aan zijn rijstijl staat het rijbewijs van Michel Van den Brande in de stelling. De stelling is echter onveilig verklaard en de werken zijn stilgelegd door de door de overheid aangestelde veiligheidscoördinator omdat de stelling rond de verdediging van zijn rijbewijs uiteindelijk is ingestort.

Van den Brande is dan ook door de rechtbank veroordeeld én verantwoordelijk gesteld voor de dood van zijn rijbewijs. Hij zal niet alleen zijn rijbewijs moeten inleveren maar ook de stelling rond zijn rijbewijs. Michel verdedigde eerst zijn stelling voor hij die inleverde. “Op de stelling van de staat kan je niet bouwen!”, stelde hij zonder vergunning.

De rechtbank onderzoekt nu ook de uitspraak over de stelling van de uitspraak. Ondertussen staat de uitspraak van de overheid dus in de stelling. Michel was zwaar ontsteld dat hij hier niet zelf een stelling mocht zetten. “Het is slecht gesteld met de stelling van de overheid”, stelde hij opnieuw. De zaak over zijn stelling moet nog voorkomen maar is uitgesteld omdat de voorzitster van de rechtbank ongesteld is. De vraag die Michel nu stelt is of een ongestelde voorzitster wel veilig is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.