Marc werd op school gepest omdat hij zijn pistool verkeerd droeg…

In de VS heeft een jongen zelfmoord gepleegd omdat hij gepest werd door zijn klasgenoten omwille van zijn uiterlijk. Hij droeg namelijk een gordel met pistool. Dat is zo ouderwets afstammend van de cowboys dat hij er constant door uitgelachen werd. De nieuwste trend is namelijk om een wapen in verschillende onderdelen verborgen onder een zwarte jas te dragen en te monteren in het toilet.

Op een normaal gewapende schooldag heeft de jongen zich uiteindelijk opgehangen in een toilethokje. Hij kon de stress door het pesten niet meer aan. Na de zoveelste pesterij zijn de stoppen doorgeslagen. Hij gebruikte de riem van zijn pistoolgordel om zich te verhangen. Hij werd ontdekt door een klasgenoot die er net zijn M16, een lichtgewicht automatisch geweer, wou monteren.

De school werd onmiddellijk ontruimd en iedereen moest zich verzamelen in de sporthal van de school waar iedereen als teken van rouw en onbegrip hun geweer in de lucht leegschoot. De FBI is een onderzoek gestart waarom de jongen niet geschoten heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.