Paus vervangt God door Google…

De tijd dat God alles wist, lijkt definitief voorbij. De paus gebruikt vanaf nu Google. “Veel verschil is er niet”, preekt de Paus. “Bidden is net als gokken. Google maakt het voor mij alleen iets makkelijker met zijn “Ik doe een gok”-knop.

“Ik ben volop bezig aan het schrijven van een Nieuw Testament. Zo zal o.a. de verrijzenis gesymboliseerd worden door de refresh-knop. Ook hier weer een voordeel omdat ik geen twee dagen moet wachten om de inhoud te laten verrijzen. Via google analytics kan ik dan weer zien hoeveel mensen mijn gebeden gehoord hebben”.

“Het internet had er al veel sneller moeten komen. Als er in het jaar nul internet moest geweest zijn, zou Jezus nu een beroemde youtube star zijn. Het filmen van de kruisiging zou onmiddellijk viraal gegaan zijn, om nog maar te zwijgen van het Instagramsucces van de selfies aan het kruis. Zijn boodschap zou tenminste nog gedeeld worden.

“Ik ben blij dat de Kerk met Google God op virtueel vlak eindelijk met zijn tijd meegaat. Hopelijk krijgen we nu terug meer volgers”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.