Moeder met kind ontdekt dat gele bouwkraan geen giraf is en eist geld terug van Zoo…

Een jonge vrouw die met haar tweejarig kind dacht de giraffen eten te geven en achteraf de foto’s zag, kwam tot de conclusie dat het vreemde wezen met de lange gele nek helemaal geen giraf bleek te zijn. Ze diende een klacht in bij de Zoo voor bedrieglijke misleiding en eiste haar inkomtickets terug.

De Zoo betreurt het incident en heeft, om dergelijke misverstanden in de toekomst te vermijden, aan de stad Antwerpen gevraagd om geen gele bouwkranen meer toe te staan binnen een straal van 500 meter van het paviljoen van de giraffen.

Schepen van openbare werken Rob Van de Velde (van de gele partij) zegt dat de gele kranen in de buurt van de Zoo deel uitmaken van het integratiebeleid van bouwwerven in de stad. “We doen er alles aan om de indruk weg te nemen dat Antwerpen één grote werf is. Daarom dat we ook bij werken op de ring files voorzien, zodat er geen grote gaten zichtbaar zijn”, aldus de geïntegreerde Schepen.

Een reactie vanwege de verzorgers van de bouwkraan bleef ook niet uit. Zij zijn teleurgesteld door de dieronvriendelijke behandeling van de Zoo en eisen excuses.

Dit artikel wordt gebracht door onze partner www.rebelarchitect.be .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.