Koppel woont in zelfgemaakte pudding…

Er zijn steeds meer alternatieve woonvormen en aan dat lijstje mag ook een pudding toegevoegd worden. Zo’n pudding wordt al eeuwenlang gebruikt door rondtrekkende dessert-indianen, maar kan ook perfect als permanente woning dienen, inclusief al het nodige comfort. Kijk maar naar de zelfgebouwde pudding van Marc en Wendy. Kostprijs: 3000 euro.

“We kwamen op het idee doordat we er al jaren zelf als een pudding uitzien en ons ook zo voelen”, aldus Wendy. “Eigenlijk woon je ook een beetje in je eigen lichaam, niet? Waarom dit concept dan niet uitbreiden naar andere ruimten?”

De pudding van Marc en Wendy heeft op warme uitgelopen dagen een diameter van 8 meter en een bewoonbare oppervlakte van 54 m². De verschillende zones zijn rond een centrale koek ingericht, zodat ze enigszins aparte vullingen vormen. De pudding is ook klimaatneutraal aangezien pudding een goede isolerende eigenschap heeft. Wie interesse heeft om ook een pudding op te bouwen en tips wenst, kan altijd contact nemen met Marc en Wendy via v(an)illapudding.be .