De natuur is politiek niet-correct…

Een weersafhankelijke politieke kleurencommissie heeft beslist dat er alleen nog verkiezingen mogen plaatsvinden in de winter. De commissie is er gekomen na een anonieme politieke klacht dat de natuur politiek voordeel zou opleveren voor de partij Groen.

“De natuur is politiek onrechtvaardig verdeeld”, vat de klacht samen. “Ze moet er evenredig zijn voor iedereen en voor alle partijen. Verkiezingen kunnen enkel objectief zijn als ze in de winter gehouden worden wanneer het natuurlijk kleurenpalet bestaat uit wit, grauw en grijs en het land dus politiek kleurloos is”.

De helft van het jaar, namelijk in de lente en de zomer, is Groen overmatig in het voordeel. De sp-a, CD&V, N-VA en Vlaams Belang kunnen nu slechts gezamenlijk genieten van de herfst wanneer alles rood, oranje, geel en bruin kleurt. Open VLD profiteert momenteel dan weer het hele jaar door van de blauwe lucht, behalve in de winter op grijze luchtdagen.

België zou België niet zijn als ze geen rekening hield met de buitenlandse politiek. De politieke groepering “Grijze Wolven”, heeft dan ook al laten weten blij te zijn met de beslissing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.