Jan Jaap van der Wal heeft rol in Hollywood te pakken…

We kennen Jan Jaap van de Ideale Wereld waarin hij meer dan gevraagd het achterste van zijn tong laat zien. Toen hij spaghetti had gegeten, daarvan een foto op Instagram had gepost en deze viraal ging, werd hij binnen de kortste keren gecontacteerd door de makers van de populaire tv-serie “The Walking Dead” en gecast voor een rol als hoofdzombie.

Het duurt namelijk een halve dag om een zombie te schminken en de kostprijs daarvan loopt dus hoog op. Met Jan Jaap hebben ze dat financieel gat in één keer gedicht. Ze geven hem elke dag een bord spaghetti en klaar is kees. In een wip heeft ie zichzelf geschminkt tijdens de lunch.

Sinds hij in de serie meespeelt en op restaurant spaghetti bestelt, wordt ie overal op straat herkend. Hij wordt constant aangeklampt door fabrikanten van spaghettisaus die met hem willen samenwerken voor hun reclamecampagnes. Om te ontsnappen aan alle media aandacht en mondeling tot rust te komen, gaat hij dan ook regelmatig incognito uit in een bar voor liplezers.

Hij is ondertussen enorm populair bij de vrouwtjes. Het is alsof ze voor hem gemaakt zijn. Waarom denk je dat vrouwen een extra paar schaamlippen hebben? Voor het geval dat ze gebeft worden door Jan Jaap. Nee, hij heeft het prima voor elkaar. En allemaal door die ene foto na het eten van spaghetti. Nou, spaghetti. In een recent interview verklapte hij dat hij eigenlijk net zijn ongestelde vrouw gebeft had. En toen ie in de spiegel keek, moest ie hardop lachen: “Haha ! Ik heb precies spaghetti gegeten!” Of hoe een romantisch spaghetti-etentje à la Lady and The Tramp eindigt bij de familie van der Wal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.