Google creëert unieke variant op de zelfrijdende auto…

Er zijn alsmaar meer terroristen op de wereld en dat creëert een groeiende commerciële doelgroep. Dit is ook Google niet ontgaan. Via het principe van reversed engineering kan het zijn zelfrijdende auto met een spreekwoordelijke knop omtunen tot een bijkomend afgeleid product.

Voor terroristen die met een voertuig zoveel mogelijk mensen van de weg willen maaien is er dan ook binnenkort de zelfomverrijdende auto. Door gecombineerd contact te leggen met locatievoorzieningen van mensen, verkeersinfo, de politiezender en de IS-app voor blokkades is het een makkie om een grote groep wandelende mensen te vinden én in één strike omver te maaien. Je hoeft zelf geen gevaarlijke manoeuvers meer uit te voeren.

De auto doet alles voor de passagier waardoor die meer tijd heeft om zich bezig te houden met de bedrading van de springstoflading. Via unieke bumpersensoren wordt de score automatisch gepost op de voorgeprogrammeerde social media. Zo kunnen de reguliere media van de eerste keer het juiste aantal slachtoffers vermelden. Na het moment van impact schakelt de auto over in de zelfvluchtende auto-modus. De zelfomverrrijdende auto is verkrijgbaar bij uw dichtstbijzijnde illegale autohandelaar en enkel in het bloedrood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.